Monday, March 15, 2010

LEPAS TUNANG

Monday, March 15, 2010
ape perasaan org yg dh lepas tunang ek???
pndpt aku la kan,xbnyk beza pun.
alhamdulillah..
gaduh2 manje tu biase lar.
bukan ape,pempuan kan suke terlebey perhatian.
bak kate pepatah aku sendiri..
"lebey xpe jgn kurang"(agk2 klu cikgu bm dgr boleh x msuk dlm buku peribahasa yg baru?)
makin ari makin rindu pun ye juge.
tu belum lagi kawin tu...nth2 tiap 1 min call agknye.hahahah

so far,org ramai kate dugaan tunang tu bnyk.
xkirela dari pihak lelaki atau pempuan tu sendiri.
tp pada aku,percaya n jujur kne la ade dlm setiap pasangan tu.
xsusah pun.cemburu pun,kne kawal juge.
tp klu ikutkn,tunang aku lagi cemburu nmpknye brbanding aku.
.xpela,itu dugaan sygku.lalalalalala.i bukan ape,saje je nk uji u..
gurau je yer..

n satu lagi,mood gatal nk kawin pun bertambahla masyuk plak.
ari2 tgk blog org kawin,ari2 tgk blog org kawin,ari2 ckp2 kt mr f nk tema mcm ni,mcm tu.
die cool je.die kate "takpe,nnt wa amik la ape yg wa nk kat butik pelamin tu"
mesti dlm ati die ckp "abisla duit aku cm ni".hahaha.

satu lagi yg syoknye,makin ari makin syg tau.makin caring la senang citer.
auww!!so sweet la u cik faizul..cume bile i yg period,nape u yg ter'emo lebey i pun xtau.hahahahah

mulai saat ini,blog ni pun jadi ala2 b2b nyer la.cume aku satukan aje,dh mls buat blog baru dh.redah je ler..
nnt aku citerkan mcm mane mjlis risik aku hinggalah ke majlis tunang k(cm gaya artis xjadi)

1 reaksi:

SUHAIDA SUPALIO said...

salam berkenalan
suhaidasupalio.blogspot.com