Tuesday, March 16, 2010

BAJET KAWEN..

Tuesday, March 16, 2010
nape brg semua mahal2 ek??urm....klu ikutkan,duit nk gune lepas kawen lagi bnyk..
tp.kawen ni plak sekali je seumur idup..kang rugi kang xbuat betul..
ok mari kite kire olok-olok dulu..
kite amik estimation cost dlu la yer(ikut kemampuan aku je ler)

hantaran utk si dia-2000
pakej kawin - 2500
kad kawin - 1500
doorgift -2000
photographer - 2000


khemah + makan utk tetamu - yg ni aku xpasti sbb family mak ayh aku mmg ramai.klu 1 kepale maksimum skng 10.00 ,so 1000 org = 10 000 -->(wpun aku xcmpur urusan mknn,aku kne amik tau juge)

sib baik xbuat kt dewan ke .hotel ke.klu x aku xtau nk gadai ape lagi dh.hahahha

ni belum cmpur2 lagi dgn kompang la,zapin la(klu mak aku kasi),silat ke..urm..
TOTAL = 20,000 +++(ni utk 1 pihak je dlu)

kesimpulannya,klu xde duit yg bnyk,mmg sakit kepale pk.hahahhahahaha.aku pun nk cekau mane duit ni???ade sesape nk sponsor ka??hahhaha
klu aku artis ok juge.hahahhahaha.

xpun klu ade og sponsor byrkn ptptn pun aku dh lega dah.phew~




3 reaksi:

afifahanwar love shazrin said...

taw xpe wa..aku ni pun ngah dok mengumpul duit..baru ada dalam 5 ribu lebih..kumpul time study jerk..semata-mata untuk kahwin and perbelanjaan selepas kahwin..huhu..tunang belum tapi duit dah kumpul..HAHA

missy suzi said...

HAHAHA..aku pon sparuh mati pk psl duit kawen..xkan nk sponsor ko plak..HAHA

wawa said...

fifah-->wah!time study kumpul dh.aku study duk perabih duit jer.hahaha

uji-->ala..xapelar.nnt kite share2 la.hahahahahhaha