Thursday, July 2, 2009

SEBAB-SEBAB

Thursday, July 2, 2009
update secare laju..
wah,ku sudah rndu same ini blog..
akn ku update secare diam2+selamat.

sebab xupdate dh lame :

kt opis kne pure2 fokus keje.(yela,mule2 kenela tnjuk baek.hahhahaha)

kt umah xde tenet.klu nk beli broadband,cm membazir la lak.coverage pun bknnye dpt selalu.so,dri aku byr mhl2 bulanan,aku xjdi beli.

life keseluruhan = boring.hanye utk kerja saje di sini.jadi xde ape nk cter sgt.

meja opis dkat ngn pntu.so,cm xselamt nk update sgt sbb org lalu lalang kan.pdhal aku klu agk2 pintu bunyi je,cpt2 aku minimize ape yg ptt.huhu..

aku lum dpt kad access kt opis ni lagi.so,klu aku nk lik lmbt ptg2,xbolehla.
nnt aku terkunci dri dlm,haa,nk aku bermastautin ke kat cni??sejuk giler!beku aku.semuanye kejung je nnt(haaa..ape tu??hahhahaha)

nk upload gmbr.bnyk gak la.tp aku nye laptop kt umh ni dipenuhi virus,so,aku xbrani nk cucuk pendrive.(sengal la ko wa2,kan boleh cuck kt komputer kt opis ni.bru terpk aku ni.hahaha)

jap lgi smbung lagi k.tibe2 kje dtg secare byk.adoiyai~


1 reaksi:

sHe pHa said...

kecoh la lu sis haha.