Monday, May 18, 2009

Tak Tenteram-->blajar kete

Monday, May 18, 2009


ni aku nk cter cket psl aku nye sesi pembelajaran kete.
ari 1st
mase ni,name wak yang ajar aku tu wak man.mase ni,die ajar cam biase la.
just basic2.wak man ni xgarang.asyk buat kelakar je.
so,aku gelak2 je mase ari ni.smbil tu,masuk kepale lagi la.
maklumlah,1st time kan pgg stereng n mcm2 menatang lagi la yg melibatkan kete.
siap tanye nak kawen bile tu.aih!!!sbr2 la kot wak man.
bljr kete pun xpndai lagi.
hahahahha.
ari 2nd
mase ni,anak die amik aku.aku gelar kan je name abg tu,abg eddie.
mule2,aku ingtkan sebaye.bual nue bual,umur die 24.
haa,uji,ko mau??(ensem mali),
tp,umur die 26 bru abis blajr.
Perbualan antara seorang kakak 23 thn dan adik yg hanya berusia 7 tahun.
syakirah :along,pakwe along ey??name die amik along?hensemnye along!!
selalu kan pakcik yg tua tu..(ni ayt kuang ajo adik aku.hahahahha)
ish..abis abg faizul cmne??ke along ade 2 pakwe?
along :yela,pakwe along la.
(hahahaha,bab2 kenekan die no 1.mr.f,jgn mara ey,gegurau je)
syakirah :nanti kite bgtau mama(budak ni kuat ngadu)along ade 2 pakwe.abg faizul ok,yg ni pun ok.
hahahahahhahaha.ape la adik aku ni.takpe2,budak kecik,lynkan aje la.
ensem mmg ensem.tp,mase ajr aku,mulut jenis2 mcm ckp lepas je.hahhaa.kne perli je.
ko ni nk bwk troli 15 tan ke ape ni?cube lembut cket.rilek2.hahahahahaha
ari ke 3
masih lagi org yag same ajr aku.aku pun cm dh okey cket.x lagi kete tu gagap2.hahahaha
abg eddie ni pun 1,selalu dok kenekan aku.sape yg bljr ngn die mmg kne thn telinge je la
hahahahahaha.
tp aku xkesah pun.buat2 pekak je.
 "ko ni.ni peha aku,bukan gear.hahahahhaha.bwk tu rilek je.tenang je..lame2 okay la kan"
"ok,dh de peningkatan,kurang kesalahn.bgus2"
aku xsentuh ey peha die.hampur je.tp xsggp aku nk cabul kehormatan lelaki.hahahahhaha
aku terpkir,klu la uji yg bljr kete ni,adekah jantung die mcm nk jatuh ke lantai??uji bukan boleh nmpk mamat2 ensem ni.hahahahahhahahahaha!!!uji,ko nak x??hahahahaha.

3 reaksi:

. d [ i ] y [ a ] . said...

lek lek .. bwk bertendang ye cik wawa . keta tuh senang je . time amek lesen je cam angau x tau pe . nt dh dpt lesen, mencanak la ko bwk . hilang tayar2 keta nt . hee ..

ensem ea ? jgn la bg ujie . die kn dh de pilihan hati . chop chop ! hantaran ak pgg satu . hik hik

missy suzi said...

haha.asal handsome je pass kt aku..
ko ingt aku recycle center ape..hahaha.tp kalo hansem btol,bolehla pass2 kt member2 sket.kasi rase..hahaha

*gtl ey ko..blaja keta sempat lg dowh.sure lps la..ahaks

wawa said...

diya ->aku mmg nk ilangkan sume tyr pun nnt.xpela.aku kasi die bnyk pilihan.suh die pilih yg betul2.

uji->ala uji.jgn jeles.dh aku dpt yg ensem.nk wat cmne.hot la gak!hahahahahha.cume tu la uji,xabis bljr lagi.hahahhaa.wak man tu ayah die.xpe2,esok aku bljr kete lagi.hahahahhaaha.nnt aku kem slmkn.