Wednesday, May 13, 2009

GATAL-GATAL

Wednesday, May 13, 2009
sejak dua menjak ni,aku jadi makin gatal2 nk kawen.
huhauhauhuaua(gelak kat diri sendiri)
leh dikatekan ari2 aku dok tgk video org kawin,
bace2 blog wedding preparation,seolah2 aku berade kat situasi tu skng.(giler gatal dh ni)
(berangn2 pki bju pengantin kaler ape..)
(doorgift utk tetamu ape..)
decorate bilik kawen cmne.(utk ape ni??wat2 xtau lak)
theme color utk kawen ape.
hantaran lak style cmne(terlangkup ke,tutup ke,hias ngn bunga2 je ke)
hauhuaha
ni namenye cm dh xsabar je ni.
hahahah!!!
hormon gatal melande jiwaku ini(lalalalalala)

nyanyi2 cket la:
"oh mama sy mau kawen"
"kawen ngn siapa"
"ngn bla..bla..bla.."

*tersipu2 malu sendiri


15 reaksi:

Nadiela said...

nih mesti sbb skrg musim kwn2 kawen nih.scra xlgsg diri sndirik pon rs nk kawen jgk.

:D

missy suzi said...

kawenla miang*
berhantarankan daun2 keringnan menguning bak emas..hahaha

. diya . said...

wawa .. ak nk pegang hantaran satu .. cop cop .. ak da cop dh .. ujie kawen pn ak pggkn hantaran je ..

yey yey .. suke2 .. kawen la korg cpt2 .. nk amek aura ni .. nk langkah sket sireh pe patot .. kasik ak cepat juge ..

siti salwa@wawa said...

nadiela ->tau xpe.sepupu sume pakat dok tunang.huahuahau

uji->hahahha.kuang asm ko ji.siap ko uji.nnt aku dtg melake aku ganyang2 ko.hahahahha


diya->ko nk pgg ape?sireh ey?ke duit hntaran?huahuahuaua

suraya said...

bukan hg saja.aku yg xdk kena mngena ni pon dh ada org mntk.nk hntar rmbongan dh.adoilaaaaa.ari2 dok tny aku.cmna nk jwb xtau.huhu

wawa said...

biaq tul su????
haaaaaaaaaaaa..
sape tu!!!

. diya si pemegang hantaran . said...

tuh dia suma dh terkena hangin kawen . dh cukop umoq kot ~ ..

apa lagi .. kamon ramai2 nyanyi ..

"kompang di palu, pengantin malu, duduk bersanding,tersimpul malu"

selamat pengantin baru saye ucapkn kpd sahabt saye ..

memule skali ujie la .. dh hangat dh skarang . hantaran crk kat s`pore tuh .

then wawa .. tahniah ye ..

*ak pggkn sireh pn ok . duet hntaran pn ok . pgg pokok mangga pn ok .. x pn .. haa~ ak jd flower gurl la ..

missy suzi said...

sape su woi???
depa buta ka apa???
ahahahahahahhahahahahahahahahaha*

aku dh kata dah,hg kawen dulu,aku last skali..hg xcaya..hahaha

suraya said...

anak taukeh kantin skolah aku la.umo br 25.ensem gakla.ahaks.tiap kali aku p mkn asek bg disc saja.lma2 aku pon jd bekenan.xabih2 nk ajak kawen.siyes sngguh.aku dhla muda remaja lg.adoilaaa.siap ajak kawen thn dpn.

wawa said...

diya ->ok2.boleh aja.hahha.bile mase lak aku nk kawen ni.hauhauhauhu =)

uji->ntah2 hang dlu.uji bukan boleh caya ni.kih2!!

su->wah!pengakuan terbuke ni.dah2.bukak blog baru su.cter hang aku leh tau.tu baru intro je tu!

suraya said...

aku pakai baju apa pon suma dia prati.aku ngajaq pon dia dgaq sora aku smpi kantin.pstu smpila msg "grgnya teacher suraya"!!haha.dia kata duet suma da ckup.tggu jwpn aku ja.aku xtau cmna.klu aku da ada duet mau aku kata stuju nk kawen.haha.gila gatai.ntah2 lg awai dr hg pa.

sHe pHa said...

wau pengakuan ikhlas dari suraya.
tergezut huhu

suraya said...

ni btol2 bkn cobaan lg.dia ajak kawen hjg thn ni gak.pnyala xbredan.raya ni dia nk mai mntk izin kt abah aku.klu jd thn dpnla aku kawen.haha.gila xbsedia lg nk jd istri org nih.dok rsa cm bdk2 lg tp kna sdaq dri dh 23 kot.

wawa said...

wah2!!su!hang kawen je la.trime je la pinangan dia.abis citer.hahahahah..nnt hang boleh mkn free ari2 kat sekolah.hahahahah

sHe pHa said...

frust la aku su kawen dulu hahaha.
aku ni ntah bila huhu