Thursday, April 30, 2009

*sayonara melaka*

Thursday, April 30, 2009
berada dlm mode yg teresak2.
terase sgt emosi ari ni..

~.faizul.suzi.su.shepha.wana.ana~

ape ek..aku bakal meninggalkan bumi melake xlama lagi.sgt2 sedey..
cume housemate aku je xtau perasaan aku dlm mggu ni..(cover baik punye)
sumenye sayu je..aku sgt sygkan melake.dr 2005 smp la skang ni..
bnyk sgt kenangan yg xdpt aku lupekan sepanjang kat sini.lebey2 lagi start dari aku praktikal smpla aku tukar2 kje kat melake ni..



------------------------------------------------------------------------------------
.ana.wana.su.
ape khabar ngn korang kat penang??arap sumenye sihat2 ye..rindu nk gelak2 ngn korang.masak same di bulan puase,kongsi segala cerite itu n ini.aku pun smp dh fasih loghat utara.tp,pelik cket la.arap life korang kat sane okay kan ustazah suraya n cikgu wana.aku akn dtg gak penang k.rindu giler kat korang.
----------------------------------------------------------------------------------
.shepha.
oit org putrajaya.jgn tensi2 keje k.chayo!!rindu gak nk chit chat ngn ko ni.
hauhauhauah.bak kate uji(gler gay!).
cter smp ke pagi,n everything.rumah c-3-8 sgt ceria kan mase tu..
asyik gelak2 je.bile lagi agknye kite sume dpt berkumpul kan??
---------------------------------------------------------------------------------------
curi dr blog uji

.uji.
kepade uji,ko pasni bile xde aku, jgn ckp ngn dinding lak.nnt org kate ko gile.mira kan ade.
bru plan itu ini ngn ko..tup2,aku terpakse pndh.nk wat cmne uji,rezeki aku kt tmpt lain.
sedey siot.ko je xtau.mggu ni,aku selalu tdo awl,sbb aku xnk ko nmpk aku nangis.aku sedey giler nk tggalkan melake tau.nnt mlm2 klu ko haus,pgla 7e ngn mira.
beli bertin2 air nescafe ko tu.aku xdpt teman ko dh...urm..
pastu xdpt la lgi aku nk lyn perangai gller ko tu yg nth pape.huhuhu.
pastu kite xdt lagi gossip2 kat bilik ko psl student ko tuh.xpun spe2 yg berkenaan.hahaha
xdpt wat kje giler naik mtr laju2,amik mknn mhl2..
xdpt lagi dgr sore ko yang "merdu' tu nyanyi.
xdpt kite pi psr malm kat bukit baru tu same2 beli yong tau fu.=(
xdpt shopping sesame lagi dh wpun thn ni kite xpnh shopping lagi.hauhauhaua...
tp uji,serius,aku sayu giler mase nk antr ko naik bas td.
pasai pe nth.geli aku mndegarnye.hihi..
bile ko tnye 'aku tgk ko cool je nk pindah'.
ooh ujii!.xlgsg.aku sayu giler tau.aku dh suke sgt environment kat sini..sume nye best pd aku.ko jgn lupe aku lak.mmg aku akn dtg melake nye.for sure la.so,tggu je aku.huhu
------------------------------------------------------------------------------------------

.faizul.
di sini(melake) segalanya bermule.semuanya secare kebetulan yg xdiduga.
kepada mr f,tiade lagi 'penderaan' blaku di hari mgu.
tide lagi msg berbunyi :"abg xnk luangkan mase bersame yg tersayang ke ari ni??"
huhu .abg kan selalu teman wa2..every week.
tiade lagi tggu abg smp kt dpn gate umh pd hari mggu.
mesti wa2 rindukan sgt2 waktu tu.
abg layankan sume je kerenah wa2..
tiade lagi ptg rabu,xpun ptg selase,lepak2 di zubaidah,xpun uncle john..test2 makanan baru ,borak2 je kite.
kite ni suke kaye kan diorg kan abg?
main order je....tu la,sbb abg berat wa2 naik 4kg.abg pun naik 4kg.
.abg asyk suh wa2 mamam aje,amik je ape yg wa2 nk.
tiade lagi rutin pegi jj,xpun window shopping,xpun tgk abg main paintball,
survey2 x pun beli trus baju smp abg pun dh terikut perangai wa2.
xpun kite jalan2 pusing2 melake ni wpn dh tak tau nk pg mane lagi.
tiade lagi duk santai2,smbil borak2 pasl mase depan kite mcm selalu.i mean,face too face,mcm selalu.xpun kwn2 abg yg suke dok menyakat kite dua
paling kurang pun 3 kali seminggu kan abg.tp pasni,dh xde dah..
wa2 pasti akn ingt sumenye..
sayang tunggu wa2 ey..xlame kan mase tu..
wa2 terpakse duk jauh ngn abg..wa2 xnk sebenarnye.
tp,wa2 kne pegi juge untuk mase dpn wa2,n kite bersame(aminnnn).
abg ingt janji abg pd wa2 tau.
abg ingt wa2 selalu ey.
abg jage diri baik2..
wa2 syg sgt pada abg.
kim slm cik intan ngn cik ahmad tau.
ckp ngn diorg tggu.
MAR ingt kat JLC tau..(abg je phm)

*sedang cube menghabiskan beberapa kotak tisu




5 reaksi:

missy suzi said...

taaaaaaaaaacing la GAY!
adoila.sy syg awk byk2..
dulu kalo dgn shepa,die slalu tman mnum big gulp kt 7E
dgn ko,ko slalu tman aku minum nescaffe bertin-tin..even pagi2 bute..gelak..minum.minum.gelak
aih wawa..gonna mish u like i mish shepa la..huhuhuhu
sedihhhhhhhhhhhhhh..sebak.
huhu..luv u wei.
*keta wira aku ok?haha.suh pizul pam ey?haha*

missy suzi said...

bgenang siot air mate aku bc entry ko nih..serius..sumpah mmg gay la!
huhu(TT)
*makan mhl2??nescafe?gosip?
everything just too gewd to b true but it's true..haih.sebak.

sHe pHa said...

bodoh punye entri.
kasik aku tacing kat opis.
bergenang airmata aku.
bengong2.
kantoi la sbg executive yg tegas wakakaka.
bengong punye entri (saje kaver line sbnrnye tacing)

siti salwa@wawa said...

uji ->kete wira ko aku xsentuh pun.huhuhu..bgenang?sib baik aku jauh ni.klu aku nmpk ko,abis la ko.huhu..luv u too la wei!!!

shepha ->huhu..kot ye pun nk tacing jgn kasi org nmpk.malu tau..huhuuuh..miss u la shepha!

suraya said...

weh GAY la!!jgn pggil aku ustzah.gelinya dengaq!huhu.
hope hg enjoy ngn life yg baru.
ps2 cpt2 kawen leh kami suma dpt ank menakan baru.haha.mish u!!