Monday, February 23, 2009

bosan giler!!

Monday, February 23, 2009
aku dh BOSAN duk umah dh..
kadang2,pegi melake..
bukan aku xnk kje kat KL tu,
tp mmg aku xnk..
melainkan klu dh terdesak sgt.
aku x suke la..
aku lebih selesa kat MELAKE,xpun kat tmpt sendiri je..

bukan ape,itu pendapat aku la..
aku orgnye,mmg xsuke duduk KL(serabut)

ORG YG SUKE TU,DIE PUNYE PASAL LA KAN.
hihihi..

klu duk kl tu,dh boleh naa grab ape pun job kat situ..
cume mmg sekali lagi.
aku XNK!XNK!XNK!

hihihi..ketawe lagi.

mama ngn ayh aku lagi xkesah,as long keje tu rezekinye halal,n kite ade life dlm idup kite..
tu paling penting.
bak kate uji,

"ALLAH akan kasi bende yg lebey baik klu kite tolak perkara yg DIA XSUKE"

BETUL3..
hihihi..

walaupun aku ni xla baik mane,(tgh berusaha jadi baik)..
tp ade certain2 things aku mmg amik kisah.
aku xnkla menyesal di kemudian hari..

mgkin,skang ni,TUHAN kasi aku ujian cikit,DIA nk tahu thp kesabaran budak ni mcm mane klu DIA xkasi rezeki lagi utk bekerja.
tp xpe,yg penting,jgn putus asa!
chayo wa2..

tipula aku xnangis,aku nangis maa..
klu smp MELAKE je,mesti nangis..
nape nth..
hihih..
xpun,duk umh lame2,pun nangis juge..
mr f smp pening la tgk aku nangis.
die mesti tnye..

kenape wawa nangis?ape yg wawa takutkan?

wawa takut xdpt kje..cmne ni abg..(mse ni mesti sedu2 nangis)

sbrla syg..ade..cube sabar..wa2 jgn sesekali ckp ptus asa.abg xsuke.tak ape..normal bnde tu..
wa2 sbr,doa bnyk2,berusaha..abg ade dgn wa2.jgn risau tau..

mmg ape2 pun,aku mesti mengadu kat mr.f.aku ni mmg kdg2 pk smp terlampau jauh.hahahha
bukan xde,ade tu..sabar la WAWA oi!!!YG PENTING KAU TU KNE HEPI..JGN SEDEY2..
tau x???
xtau??
hihi..








3 reaksi:

missy suzi said...

rindu wawa byk2..
wawa xde,sunyi sikit..
wawa ade jd bosan sikit jugak!
hahahahahahahahahahaha~

siti salwa@wawa said...

kuang asm ko uji..
jage scoot aku wat sementara waktu.
pg cucikan ke..
ade gak paedahnye .lalalla~

sHe pHa said...

bosan jugak.
mana nk cekau keja ni wa?
aku dh cengkung ni duk umah.
terlalu cengkung.muahahaha