Thursday, January 8, 2009

semuanya tujuh..

Thursday, January 8, 2009
7 CIRI-CIRI LELAKI IDAMAN ANDA

- tinggi,perut x buncit,senyum ikhlas,pndangan mate tajam bile tenung mate aku.huahuhuahua
- pembersih(maksud aku,kuku tgnn kaki kne cantik+bersih,mulut kne wangi,mandi sekurang2nye 2 kali sehari)
- ade pendirian yg tegas dlm idup(maksudnye,die kne ade cita2.die dh plan ape yg die nk buat)
- caring(paling penting sbb aku sgt MANJE ngn org yg aku syg.aku sgt2 suke diberi perhatian)
- sense of humor.xmola yg serius sgt.nnt cpt bosan.
- tua dr aku.sbb org yg lagi tua dari kite akn layan kite berbeza ngn org yg sebaye.
- pendengar yg baik,penyabar,JUJUR n sayangkan aku lebih banyak dari aku syg die.
- ROMANTIK
- pandai masak satu kelebihan la.hihih.
(NI LEBEY TUJUH NI)




7 CIRI-CIRI LELAKI YANG ANDA TAK SUKA

- wat kje cincai je.mcm ala2 kadar je.nmpk sgt die xserius dlm idup
- kaki pukul,kaki pempuan,kaki mabuk,bile susah baru cari kite.
- x call,xmsg.ignore kite.die ingat,kite ni ape??busut anai2 ke??(emosional di situ)
- mintak duit dari pempuan sesuke ati.
- pengotor,kuku tgn kaki itam.ilang selera aku nk goda.huauhauauh(motip????)
- ade bulu kat bdn.xmola..aku xberminat.
- sgt berahsia ngn kite.urm..klu mcm tu,cmne nk kongsi idup ngn kite klu die terlalu berahsia??pikir la beb.


7 ORANG YANG ANDA PERNAH MINATI SEPANJANG HIDUP

- lokman hakim(aku drjh 6,die tgkatn 2).die minat aku,so aku minat die la.asalnye aku suke kat kwn die,even kwn die suke aku gak,tp nth cmne berubah ati tibe2..ceh!!ayt xleh bla.gatal kan aku??
- zahidi mansur.sbb muke die cam aku.ramai yg kate.hihi..tp dh xkawan dh sbb aku curang.kahkahakah!!tgktn 2 nye crite.
- iskandar zulkarnain(tgktn 3.sbb suare die sdp.die suke aku,aku pun suke die la)..huhauahua!
- hairul anuar.ni tgktn 5.die dak pndai..hihi...bnde yg same,die suke aku,so aku suke die la.hahhaha..setiap mggu dpt coklat n surat dari die.best ooo.coklat lak yg besar2 tu.
- azhar sulaiman.minat kat die dlu giler2 sbb senyuman die buat pempuan cair tu..huhuh..
- ex-bf aku..
- faizul ahmad.gedik nk kate(i luv him soo much!!)



7 PERASAAN SEKIRANYA KELUAR DENGAN ORANG YANG ANDA MINATI

- xsabar2 sebelum jmpe die.dh prepare nk pki bju ape sehari sebelum kuar.
- masalah sume ilang.sbb die ade kat sisi kite.dunia ini kita berdua sahaja.huhuhu.org len xpndg dh.aku pndg die,die pndg aku.
- jantung ni berdegup kencang..bdebar2 je rase.
- rase xnk balik.nk bersame ngn die je.nk melekat,bertepek je ngn die.hhihihi..syok tau.
- rase 5 jam pun cm 5 min je.mase berlalu mcm sgt2 pantas.
- rase nk terbang.boley ke??tp aku xde sayap??si die ade syp ke??klu ade,bhy tu!!!huahuhau..
- senyum je..hepi giler2 xdpt nk describe lah senang citer.


7 TEMPAT ISTIMEWA YANG INGIN DILAWATI BERSAMA PASANGAN

- jepun(1 ari meti pg gak!mgkn umur aku 50 thn kot.huhuhuh)
- genting higland(selalu kne gelk ngn uji sbb aku xpenah pg.xpe2 uji.nnt aku pi,aku kirim gmbr2 aku kt umh ko!huhu)
- pulau2 kat malaysia ni.tgkla mane yg cantik n selesa,matahari terbenam pun cntik je,aku ok je.
- spa yg exclusive.boleh rehat2 kan bdn ngn die.mesti tenang kan???
- korea(sbb aku ni suke tgk citer korea.cm cantik je view die.mane tau,tib2,ade pengarah korea suh aku jadi pelakon tmbhn jap mase diaorg shooting.sekurang2 nye,aku masuk tv taw.huahuahaua)
- dubai(restoran yg paling tggi kat dunia tu.ape ek??)
- yela,paling senang skali pg melawat haiwan2 kat zoo je la.



7 BARANG ISTIMEWA YANG AKAN DIHADIAHKAN KEPADA PASANGAN

- novel ciptaan sendiri yg dlmnye tercatat semua kisah cinta die dan aku.(on the way ni..gigih buat!!)
- kasut.brand aku xingt.tp ade la satu tu..
- set perfume.sbb pasanganku suke perfume.tp xtau brand ape.kne usha2 dlu.
- tali pinggang from BONIA.(sbb aku tgk dh lame sgt die pki tali pinggang tu)
- cup cakes buatan sendiri.
- botol yg dlmnye ade kertas2 kecik pasal 100 sebab kenape aku sayang die.
- cincin.ade ukir name aku kat situ..sweetnye!!!


7 TAJUK LAGU YANG AKAN ANDA NYANYIKAN UNTUK PASANGAN

- aku dan dirimu
- tercipta untukku
- janji kasih
- kau ku sayang
- sempurna
- cinta mati
- istimewa


7 RAKAN YANG ANDA AKAN TAG

xnk la.xde sape dh.

4 reaksi:

missy suzi said...

kalo g jepun,msg aku!!hahah

hawadamQASEH said...

haah msg kbond jgk.kalo ade kdit and coveragela.k?ahak!

siti salwa@wawa said...

okay.nk kirim ape2 ke nanti??
saye sudi mebelinya..huhauhaua

kuang asam ko uji!tgk nnt aku pg tul2.tp mase tu,ko ngh sibuk jage 15 anak.huahauhaua

kak bond jgn sesekali memperlekehkan diriku ini.huahuahauahua
xpe2.nnt wa2 bwk antenna besar kasi coverage ade taw.

sHe pHa said...

matahari terbenam atas bukit beruang pun lawa pe.nk g pulau jauh2 watpe?wakakaka